یکی از اصلیترین اجزاء سرویس بهداشتی روشویی است که تاثیر زیادی در زیبایی و کارآمدی فضا دارد. ما در این مقاله یک راهنمای خرید جامع برای کسانی که قصد خرید روشویی دارند آماده کردهایم. روشوییها در کل به دو مدل پایهدار و بدون پایه تقسیم میشوند. که هر کدام دارای مدلها، طرحها و جنسهای مختلف هستند.
روشویی پایهدار
روشویی پایهدار که معمولاً به نام روشویی ایستاده شناخته میشود. یکی از قدیمیترین و اولین مدلهای روشوییهای سرویسهای بهداشتی است که ممکن است در گذشته این مدل را در خانه خود داشته یا هنوز میدارید.
از معایب این روشویی سرویس بهداشتی میتوان به نظافت سختتر محیط بین پایه و دیوار اشاره کرد. مزایای این مدل روشوییها پوشاندن لولهها و داشتن نمایی بهتر است، زمانی که از لوله کشی توکار نمیتوانیم استفاده کنیم. همچنین قابلیت نصب این روشویی بسیار راحت است.
انواع روشویی پایهدار
- سنگی
- چینی
- کابینتی
روشویی پایهدار سنگی
تنوع طرح و رنگ در روشوییهای سنگی کم است و اگر قصد استفاده از روشویی سنگی دارید کار سختی در اجرای ایدهتان دارید. سنگ مرر نسبت به سایر سنگها در این مدل محبوبتر است. مزیت این روشوییها مقاومت و نظافت آسان آنها نسبت به مدلهای دیگر است. به این نکته توجه کنید که وزن این مدل سنگین است و در نصب آنها کمی سخت خواهد بود.
روشویی پایهدار چینی
همه ما با این مدل روشویی آشنایی کامل داریم. در نوع چینی این مدل روشویی میتوان به مزیت پایین بودن قیمت آن اشاره کرد. همچنین عیبی که این مدل نسبت به جنس سنگ دارد از استحکام کمتری برخوردار است. ولی در عوض نصب این مدل آسانتر است.
روشویی پایهدار کابینتی
در روشویی پایهدار کابینتی تمام لولهها و اتصالات به وسیله کابیت مخفی میشود. روشویی کابینتی مزایای زیادی دارد از مهمترین آنها پیشخوان برای نگهداری وسایل و کمد برای لوازم شخصی مانند ریشتراش، مسواک و … است.
روشویی بدون پایه
روشویی بدون پایه یا دیواری همانطور که از اسمش مشخص است این روشویی پایهای ندارد و مستقیماً به دیوار نصب میشود. زمانی که فضای کمی در سرویس بهداشتی داریم بهترین انتخاب برای شما مدل روشویی بدون پایه است.
انواع روشویی بدون پایه
این طرح هم مانند روشویی پایهدار سه طرح چینی، سنگی و کابینتی دارد.
روشویی دیواری سنگی
در این طرح که روی دیوار نصب میشود باید به دلیل سنگین بودن این مدل از اتصلات قوی برای نصب استفاده کنیم.
روشویی دیواری چینی
این مدل با نام روشویی نیم پایه نیز شناخته میشود. در مقایسه با مدل پایهدار با توجه به جنس ساخته شده، از مزایا و معایب مشابهی برخوردارند با این تفاوت که مدل دیواری طرحهای متنوعتری دارد. این گزینه زمانی که لوله توکار ندارید و مدل پایهدار را نمیپسندید عالی است چون اتصلات را به خوبی پوشش میدهد.
روشویی دیواری کابینتی
مزایا و معایب این مدل نیز مانند مدل پایهدار است اما نظافت در این مدل بسیار آسانتر است.
نتیجه گیری
در این بلاگ انواع روشویی سرویس بهداشتی را با هم بررسی کردیم و از مزایا و معایب هر کدام گفتیم. امیدواریم توانسته باشیم در انتخاب بهتر روشویی سرویس بهداشتی به شما کمک کرده باشیم.